opening hours : 08:00 am - 09:00 pm
Location : 55 main street, new york
Welcome to the Kaffen
Reserve Your
Table Today
Welcome to the Kaffen
Explore The
Lobsters

Welcome to the Kaffen

Premium
Meat Kaffen
Chiken Roll
Chiken Roll
Salad Bowl
Salad Bowl
Lobsters
Lobsters
Italian Burger
Italian Burger
Popular Categories

Choose Your Best Food
From Categories

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa quae abillo inventore veritatis quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia con

explore more Category
Choose Best Coffee

Kaffen Popular Coffee Menu

REGULA – CHIMERA BREWING
Di colore ramato scuro presenta un naso complesso di banana, fichi, uva passa, prugne, datteri, ciliegie ammollate nel liquore, pane scuro. Corposità più leggera di quanto ci si aspetti e un palato dominato da sentori fruttati e note di toffee, cacao, pane tostato e sherry. Il calore etilico è poco avvertibile ed il finale secco invita al riassaggio.
Gradazione alcolica 9,2% vol.
0.3    € 6
0.5    € 7
DAIQUIRI HEMINGWAY
LIME, MARASCHINO, SIMPLE SYRUP, RUM BIANCO, SUCCO DI POMPELMO, BITTER AL POMPELMO.
7.50
KENTUCKY JOURNEY
LIMONE, SCIROPPO DI MORE, WILD TURKEY BOUBON WHISKEY, MENTA.
TECNICA DI MISCELAZIONE: SHAKE AND STRAIN.
BICCHIERE: TUMBLER BASSO
7.50
MANHATTAN
VERMOUTH ROSSO, ANGOSTURA BITTER, WILD TURKEY BOURBON WHISKEY
TECNICA DI MISCELAZIONE: STIR AND STRAIN
BICCHIERE: COPPETTA
8
KENTUCKY MULE
LIMONE, SCIROPPO DI ZENZERO, WILD TURKEY BOURBON WHISKEY, ANGOSTURA BITTER, GINGER BEER
TECNICA DI MISCELAZIONE: SHAKE AND STRAIN
BICCHIERE: TUMBLER ALTO
7
VIEUX CARRE
VERMOUTH ROSSO, WILD TURKEY BOURBON WHISKEY, COGNAC, DOM BENEDICTINE, ANGOSTURA BITTER, PEYCHAUD'S BITTER
TECNICA DI MISCELAZIONE: THROWING
BICCHIERE: COPPETTA
10
NEW YORK SOUR
LIMONE, ZUCCHERO DI CANNA, WILD TURKEY WHISKEY BOURBON, ALBUME, VINO ROSSO.
TECNICA DI MISCELAZIONE: SHAKE AND STRAIN
BICCHIERE:TUMBLER BASSO
8
SAZERAC
WILD TURKEY RYE WHISKEY O COGNAC, ASSENZIO, PEYCHAUD'S BITTER, ZUCCHERO
TECNICA DI MISCELAZIONE: STIR AND STRAIN
BICCHIERE:TUMBLER BASSO
8
JONATHAN LIVINGSTON
LIME, BIANCOSARTI, SCIROPPO DI ZENZERO, LONDON DRY GIN
TECNICA DI MISCELAZIONE: SHAKE AND STRAIN
BICCHIERE: TUMBLER BASSO
7
1 24 25 26 27
Experience Team Member

Meet Our Professional Chefs

Anthony J. Bowman
Senior Chefs
Anthony J. Bowman
bowmankf@gmail.com
+012 (345) 678 99
Kenny V. Gonzalez
Senior Chefs
Kenny V. Gonzalez
gonzalezkf@gmail.com
+012 (345) 678 99
Joseph M. Lawrence
Senior Chefs
Joseph M. Lawrence
lawrencekf@gmail.com
+012 (345) 678 99
Charles K. Smith
Senior Chefs
Charles K. Smith
smithkf@gmail.com
+012 (345) 678 99
Booking Table

Make Your Reservation

[contact-form-7 id="636"]
About Kaffen

Have Nice & Enjoyable
Time With Our Foods

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptate accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa quae abillo inventore veritatis

  • icon
    100% ISO Certification
    Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptate accusantium doloremque
explore more us
Birthday Cakes
Birthday Cakes
Sed ut perspiciatis unde
Fresh Foods
Fresh Foods
Sed ut perspiciatis unde
Skills Chefs
Skills Chefs
Sed ut perspiciatis unde
Organic Juice
Organic Juice
Sed ut perspiciatis unde
Customer Feedback

What Our Clients Say

256+
Premium Clients
Sed ut perspiciatis unde
36+
Professional Chefs
Sed ut perspiciatis unde
753+
Winning Awards
Sed ut perspiciatis unde
100+
5 Star Reviews
Sed ut perspiciatis unde
Booking Table For Your & Family Members

Need a Table On Coffee House

Get Every Single Update

Read Some Latest Blog & News

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo